What is RON? 1 RON = 0.23 EURO (approx.) |  Romanian version My booking
Accomodation in pensions

villa Cerbul Baile Felix

Villa Cerbul GPS positioning:   46.985259, 21.98527
City: Baile Felix
Distance to station: 0.98 km
Distance from city centre: 0.86 km

villa Cerbul 2**

Phone number: Click here to see the phone number!
Address: Baile Felix, calea centura Beiusului; nr. 67/H, jud. Bihor 46.985259,21.98527
Villa Cerbul
6
Nota bazata pe 1 reviews

Description villa Cerbul

Detalii :

Pensiunea turistica ***CASA RUSTIK *** : cadru rustic in imediata apropiere a centrului statiunii, pe D.N. 79 Oradea-Felix-Beius, inconjurat de padurea de stejari Felix,mult spatiu verde natural,piriuri termale,la distanta mica de stranduri,baze de tratament si distractie ( maxim 5 minute ), zona separata de zgomotul stresant al restaurantelor ,discotecilor sau a locurilor de distractii din statiune.
Pensiune cu servicii de cazare si demipensiune de calitate ,parcare auto in incinta ,minibaza sportiva,amenajare piscicola ,gradina cu bucatarie de vara, club-sala de mese,serate rustice cu meniuri la "ciaun"si foc de tabara "tiganesc" cu... " tarie de Bihor "original.
Pensiunea turistica ***CASA RUSTIK *** ofera posibilitatea petrecerii unui sejur placut
• dispune de camere cu confort de 2 si 3 stele si in functie de acesta si pretul de cazare.
• acces la bucatare,terasa ;gradina de vara ; sala de mese;parcare auto in incinta pensiunii;amenajari sportive si spatiu de recreere. SERVICIUL “ HOTSPOT-internet
In apropiere -multe puncte de atractie : tratament balnear (in cadrul programului de tratament ambulator, Spitalul de recuperare Baile Felix),bai de recreere in stranduri termale acoperite sau in are liber, (Apolo,Crisana,Prezident,Iternational,Pa dis,etc.)
* - musafirii cazati la pensiunea „CASA RUSTIK” pot beneficia de reducere 50% la pretul de acces la AQUA-PARC President

• amenajari sportive ( calarie,tenis de cimp,pescuit,ATV )
• excursii de 1-2 ore,( rezervatia de nuferi ,avenul din dealul vulcanic Somleu ,izvoare minerale,constructii vechi cu valoare istorica )
• Cazino,restaurante cu specific local,autoserviri,baruri si cluburi
• excursii de 4-5 ore la pesteri ( Pestera Ursilor,Vintului,Moneasa,Scarisoara etc. )
• statiuni de renume (Stina de Vale,1 Mai , Tinca,Meziad,Moneasa, Les,Boga etc)
• Rafting pe Crisul repede cu vizitarea de pesteri si cascade finalizate cu o baie calda un guias traditional si o palinca de Bihor. Agrement extrem in aproperea statiunii Baile Felix , renumita zona Vadu Crisului: rafting, parapantism, parasutism, scafandrerie, speoturism si alte
sporturi cu multa adrenalina
• baza hipica situata la 150m la iesirea din Baile Felix, dotata cu o gama variata de cai dresati, atat pentru incepatori cat si pentru maestri in arta echitatiei
• Complexul de agrement „ Prezident ” ,situat in imediata apropiere a pensiunii
( stranduri termale,minifotbal,tenis de cimp,minigolf… deschise si noaptea )

**Durata de funtionare : permanent
** Transport: la cerere : gara Oradea - pensiunea ***CASA RUSTIK ***
Atractii turistice in zona :
* Stranduri cu apa termala ,mineralizare si nivel de radioactivitate naturale, deosebit de benefice pentru organism,masaj,jacuzi,solar etc.
* Tratament ambulator la Spitalul clinic de recuperare Baile Felix.

* posibilitatea unui sistem de agrement sport-extrem in aproperea statiunii Baile Felix , renumita zona Vadu Crisului: Rafting, parapantism, parasutism, scafandrerie, speoturism si alte sporturi cu multa adrenalina. Pentru informatii si programari accesati site-ul societatii de agrement extrem …adresa: > www.extreme-zone-adventure.ro
Pentru grupuri de min 8 persoane se asigura transportul din statiune pana la zona de agrement si retur.
* Ca zona de agrement in Baile Felix va recomandam baza hipica situata la 150m la iesirea din Baile Felix, dotata cu o gama variata de cai dresati, atat pentru incepatori cat si pentru maestri in arta echitatiei si nu in final Complexul de agrement „ Prezident ” ,situat in imediata apropiere a pensiunii noastre ( stranduri termale ,acoperit si in aer liber,minifotbal,tenis de cimp,minigolf… deschise si noaptea )
Alte atractii in zona :
- Baile 1 Mai : “Strandul Venus” si “Strandul cu Valuri” ; - lacului termal cu nuferi - unic in Europa; Cascada Moara Dracului, Valea Galbena, Muntii Bihorului, Muntii Vladeasa, Cascada saritoarea Bodoheiului; Oradea ; Stâna de Vale ; Pestera Usilor ; Pestera Meziad ; Masa pescareasca la Cefa ; plimbare cu sareta ,calarie incepatori si avansati; pirtia de schi si sanius Hidisel
Statiuni: Stana de Vale, Baile Felix, Baile Tinca, Baile 1 Mai.
Rezervatii:Platoul Carstic Lumea Pierduta, Pestera Ursilor, Pietrele Galbenei, Defileul Crisului Repede, Pestera Vantului.
Alte activitati
RAFTING: ture de rafting pe Crisul Repede-30 km.
CALARIE : copii plimbare pe ponei 5 lei, excursie calare (1 ora) 40 lei
PAINT BOL:Un pachet starter = 15 RON / persoana , acest pachet continand echipamentul de protectie, arma de paintball cu butelia de CO2 plina si 100 de bile.
In Padurea Felix, din imediata vecinatate a statiunii Baile Felix, persoanele care prefera odihna activa, dar nu numai, au la dispozitie o pista de atletism, 1100 metri.
In centrul statiunii Baile Felix exista 4 mici lacuri artificiale cu apa termala, unde aveti posibilitatea sa vedeti nuferi si lotusi. Pe langa plantele exotice exista si cateva specii de pesti exotici. In Lacul cu Nuferi, aflat la intrarea in incinta acestui obiectiv turistic, exista o importanta populatie de broaste testoase.
In centrul statiunii Baile Felix exista numeroase restaurante cu autoservire, restaurante cu meniuri naionale si internaionale : Restaurant Casa Romaneasca , Terasa Rustic, Club Art iar pentru persoanele care prefera minuturile exista pizzerii si Fast Food -uri.
OFERTA pachet de servicii:
„ O vacanta pentru odihna ,tratament si refacere la pensiunea CASA RUSTIK Baile Felix”
include : - 10 nopţi de cazare la pretul de :
40 lei/zi/persoana in camere confort 2 stele-turist clasic sau
50 lei/persoana/zi in camere dotare in plus cu :
aer conditionat ,balcon spre padurea Felixsi frigider in camera ;
- mic dejun 9 zile : 15 lei/persoana/zi,
- consultaţie medicala iniţială in cadrul Spitalului de recuperare Baile Felix …gratuita
- tratament tip „ ambulatoriu ” 8 zile in cadrul Spitalului de recuperare Baile Felix (doua la patru proceduri gratuite).
- reducere 50% la pretul de acces la AQUA-PARC President
- minim 10 servicii gratuite conform www.casarustik.cabanova.ro
- intermedierea excursiilor in zona si in apropierea statiunii,calarie,rafting,paint-bool,ciclism,pescuit sportiv,parapanta, etc.
Plata serviciilor solicitate de doritori se va face anticipat,integral sau in avans de minim 25 % Beneficiarii acestui program sint numai posesorii de : bilet de trimitere eliberat de către medicul de familie sau medicul specialist și dovada de asigurat (adeverință sau cupon de pensie) la Bugetul Asigurărilor de Sănătate.
Spitalul de recuperare Baile Felix are cea mai complexa baza de tratament din statiune si va ofera kinetoterapie si tratament de specialitate ambulator (cu un bilet de trimitere de la doctorul de familie si o adeverinta care atesta faptul ca sunteti platitor de CAS puteti beneficia si anul acesta de 4 proceduri gratuite timp de 10 zile, telefon informatii spital
Aceste proceduri se vor efectua ambulatoriu (tratamentul in cadrul Spitalului fara cazare asigurata) .
Medicii de specialitate ofera sprijin prin consultatie si indrumare in alegerea procedurilor GRATUITE
Baza de tratament este moderna si pune la dispozitie urmatoarele proceduri :
kinetoterapie , masaj, electoterapie, magnetoterapie, hidrokinetoterapie, hidroterapie, parafina
Factori naturali de cură:
Ape minerale termale bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, silicioase; bioclimat de cruţare; nămol sapropelic fosil.
Indicaţii terapeutice:
Afecţiuni reumatismale inflamatorii si degenerative
afecţiuni reumatismale abarticulare; afecţiuni post-traumatice;
afecţiuni neurologice periferice; afecţiuni neurologice centrale;
afecţiuni ginecologice; afecţiuni asociate .
Contraindicaţii:Boli infecto-contagioase, hemoragii...
Factori naturali de cura:
Ape minerale termale bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, silicioase; bioclimat de crutare; namol sapropelic fosil.
Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni post-traumatice; afectiuni neurologice periferice; afectiuni neurologice centrale; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).
Tipuri de proceduri: Kinetoterapie; bai calde cu ape minerale în cazi si bazine; electroterapie; hidroterapie; aerohelioterapie în bazine deschise cu apa termala; aerosoli; gimnastica medicala, bai de lumina, sauna, cosmetica.
perioada de tratament al unei afectiuni
-de preferat lunile in care nu sunt concedii si e mai racoare aprilie-iunie;sep-decembrie,minim 10 zile, tratament ambulator,in cadrul programului din Spitalul de recuperare Baile Felix

Asteptam sa ne anuntati :
• ce tip de camera doriti sa rezervati,
• in ce perioada
. cite persoane
Asteptam sa ne apelati pentru detalii si rezervari

Rezervari :
1. . Cont curent personal C.E.C. : VICTOR MUSCELEAN . CNP:1511024054703
cont CEC BANK RO 62 CECEC 0019 4621268 0811 filiala Oradea
2 .prin mandat postal pe adresa Muscelean Constantin Victor localitatea Baile Felix str.CALEA Beiusului Nr 42/.67/H,judet Bihor,CNP:1511024054703 Romania;(anuntati telefonic la nr, 0752351648; 0744160531 ca a-ti trimis banii pentru rezervarea efectiva a camerei .)
Va dorim un sejur placut !

Administratorul pensiunii
Victor Muscelean

Updated: 11.06.2024