What is RON? 1 RON = 0.23 EURO (approx.) |  Romanian version My booking
Accomodation in pensions

pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA Calimanesti

Pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA GPS positioning:   ,
City: Calimanesti

pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA 2**

Phone number: Click here to see the phone number!
Address: STR. CALEALUI TRAIAN, NR. 718, CALIMANESTI - CACIULATA, JUD. VALCEA, ROMANIA

Prices Pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA

4 Ian 2020 - 27 Dec 2020
Room type
Price / room Price / Single
Price / weekend
   
Double room twin beds
50 RON 60 RON 50 RON Info
Single room
50 RON 50 RON 50 RON Info

Description pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA

Pensiunea Oltour - mentionam ca tarifele afisate sunt doar pentru cazare nefiind incluse celelate facilitati si tariful final se va stabili telefonic in functie de facilitatile dorite de dumneavoastra precum si in functie de numarul de zile de cazare cerute de dumneavoastra. Va multumim.
Pensiunea Oltour - pentru informatii si efectuarea de rezervari cu respect va rugam sa ne contactati numai telefonic.
Urmatoarele dotari sunt incluse in cadrul acestei pensiuni: piscina cu apa termala calda avand proprietati curative si benefice avand acces numai turistii care sunt cazati, parcare auto cu 20 locuri cu 2 cai de acces, loc de joaca pentru copii, sala de mese si bar, bucatarie complet utilata cu frigider si congelator pentru intreaga capacitate a pensiunii, gratar in curtea pensiunii.
In ceea priveste cele 13 camere ale acestei pensiuni, fiecare camera este utilata cu: 2 paturi lipite intre ele, baie proprie cu cada si televizor.
Pensiunea Oltour este situata la iesirea din Calimanesti si intrarea in Caciulata fiind prevazuta cu toate dotarile necesare precum si piscina cu apa termala care este functionala pe perioada intregului an si este cu circuit inchis avand acces numai turistii care sunt cazati, fiind situata in curtea acestei pensiuni.
Pensiunea Oltour - avem oferte de tarife mici de cazare pentru perioade mari in perioada extrasezonului in cazul cazarii pe perioade de ordinul lunilor [15 septembrie - 15 mai].
Pensiunea Oltour - pentru mai multe zile de cazare sau perioade mai mari de cazare sau pentru rezervarea integrala a pensiunii tariful de cazare se poate reduce, tarifele pot fi reduse si pentru tabere de elevi, studenti, cantonamente sportivi, pensionari, grupuri organizate, etc., mai multe detalii va oferim la rezervarea telefonica.
Pensiunea este amplasata la soseaua principala pe malul raului Olt, la iesirea din Calimanesti si intrarea in Caciulata, in mijlocul unei zone impadurite de 5000 mp si se prezinta ca o constructie pe 3 nivele, deservita de o receptie spatioasa.
Cu respect va multumim.

Updated: 30.05.2020