What is RON? 1 RON = 0.23 EURO (approx.) |  Romanian version My booking
Accomodation in pensions

pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA Calimanesti

Pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA GPS positioning:   45.9206027278, 25.026852
City: Calimanesti

pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA 2**

Phone number: Click here to see the phone number!
Address: STR. CALEALUI TRAIAN, NR. 718, CALIMANESTI - CACIULATA, JUD. VALCEA, ROMANIA

Description pension OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA

PENSIUNEA OLTOUR - deține piscinã cu apã termalã care funcþioneazã in regim de circuit inchis, pensiunea este situatã la drumul principal la ieºirea din stațiunea Cãlimãneºti ºi intrarea in stațiunea Cãciulatala.
Prețuri de cazare:
- 70 Lei/camera dublã twin/zi pentru perioada 04.01 - 28.12 ( negociabil );
-140 Lei/camera dublã twin/zi pentru perioada 29.12 - 03.01 ( negociabil ).
Facilitãțile camerelor: 2 paturi lipite intre ele, baie proprie cu cadã, televizor, etc. ( camerele pensiunii sunt dispuse pe 3 nivele ).
Facilitãțile unitãții: piscinã cu apã termalã cu proprietãti curative ºi benefice avand acces numai turistii care sunt cazati la aceastã pensiune fiind situatã in curtea pensiunii, salã de mese cu o capacitate de 30 de locuri, bucãtãrie cu frigider ºi congelator pentru intreaga capacitate a pensiunii, grãtar in curtea pensiunii, parcare proprie, etc.
Pensiunea deține piscinã cu apã termalã care funcþioneazã in regim de circuit inchis ºi este funcționalã pe perioada intregului an, avand acces numai turiºtii care sunt cazați la aceastã pensiune, fiind situatã in curtea acestei pensiuni.
Pensiunea este clasificatã la categoria 2 stele, deține 13 camere duble twin ºi este amplasatã in stațiunea balneoclimatericã Cãlimãneºti-Cãciulata la ieºirea din Cãlimãneºti ºi intrarea in Cãciulata pe drumul național DN7/E81 Rãmnicu Valcea - Sibiu pe malul rãului Olt.
Vã mulþumim pentru alegerea acestei pensiuni.

Updated: 22.05.2022