What is RON? 1 RON = 0.23 EURO (approx.) |  Romanian version My booking
Accomodation in pensions

pension La Famiglia Eforie Nord

Pension La Famiglia GPS positioning:   ,
City: Eforie Nord

pension La Famiglia 3***

Phone number: Click here to see the phone number!
Address: Str. 1 Mai nr 2, Eforie Nord

Prices Pension La Famiglia

16 Sep 2021 - 30 Apr 2022
Room type
Price / room Price / Single
Price / weekend
   
Double room twin beds
150 RON 150 RON Info
Apartment
250 RON 250 RON Info
Studio
220 RON 220 RON Info
Triple room
200 RON 200 RON Info

Description pension La Famiglia

Vila La Famiglia, deschisa tot timpul anului, Preturi Mici,Masa se serveste la Autoservire La Famiglia zona Belona , turistii cazati la noi beneficiaza de reducere la masa de 15% in baza unui card magnetic . Situata la 200 m de Plaja, 350 m de Centru si 200 m de Baza de Tratament,pensiunea La Famiglia va ofera cazare ieftina si tratament gratuit la 3 stele in 12 camere confortabile (paturi matrimoniale saltea cu memorie) dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, internet in camera, televizor LED 83 cm HD, uscator de par, frigider cu congelator , incalzire centrala, balcon sau terasa la parter , vedere mare ,gratar,foisor cu leagan adulti si copii si parcare. Aceste servicii sunt incluse in tarifele afisate si nu se mai solicita alte taxe sau tarife. Sumele achitate nu se mai returneaza decat in cazul problemelor de sanatate cu certificat medical,deces in familie sau alte cazuzuri fortuite daca nu anulati cu cel putin 20 zile inainte de inceperea sejurului .
Dispune de, restaurant-autoservire zona Belona, parcare, curte cu foisor si loc pentru gratar, acces la bucatarie complet utilata et. 2, internet wireless, leagan adulti si copii , curte imprejmuita.

Pentru cei care doresc masa la autoservirea Belona preturile sunt foarte mici, astfel:
- Pensiune completa aproximativ 90 lei , demipensiune(md+cina) 60 lei si sau numai
- md 25 l .Turistii au card de reducere de10% sau15% ce se aplica la preturile produselor de la Autoservirea La Famiglia .
www.la-famiglia.ro strada 1 Mai nr. 2 Eforie Nord
Jurist Constantin Giurgea

Updated: 14.09.2021