What is RON? 1 RON = 0.23 EURO (approx.) |  Romanian version My booking
Accomodation in pensions

pension Musatinii Putna

Pension Musatinii GPS positioning:   47.8714535143, 25.6135905864
City: Putna
Distance to station: 0.15 km
Distance from city centre: 0.19 km

pension Musatinii 4****

Phone number: Click here to see the phone number!
Address: Putna, str. Manastirii nr. 513A, jud. Suceava
Pension Musatinii
10
Nota bazata pe 1 reviews

Description pension Musatinii

Este asezata in centrul localitatii Putna , la distanta de 950 m de Manastire si Chilia lui Daniil Sihastrul. De aici se pot vizita cu usurinta si celelalte obiective turistice din zona (400 m pana la Biserica de lemn a lui Dragos Voda,250 m pana la muzeul satului,3,5 km pana la Sihastria Putnei,1,5 km pana la Dealul Crucii). De la pensiune se pot face excursii la celelalte obiective turistice din Bucovina.
Pensiunea este dispusa pe trei nivele,are 35 camere (duble,triple si apartamente)., dotate corespunzator unei pensiuni de 4 stele.Are restaurant cu specific local si national de 3 stele unde se pot servi produse traditionale din ferma proprie. Sopcietatea care detine pensiunea are ferma proprie de vaci si porci,gaini,iepuri,fabrica proprie de produse lactate,brutarie proprie. Se poate manca sanatos si bine.
Se pot organiza intalniri si mese festive,petreceri.
Pensiunea are doua saloane unde se pot organiza separat diferite actiuni precum si doua terase (una interioara si alta exterioara).unde pe timpul verii se poate profita de aerul curat de munte.
Piscina interioara si sauna va asteapta sa le imbinati armonios. cel mai complex sport: inotul. Piscina , sauna si micul dejun nu sunt incluse in pretul cazarii.

Updated: 25.02.2021